Pictures of first pile NHTV Campus

Added on: 19-Oct-2017  |  Last modified on: 23-Oct-2017  |  Category: NHTV Campus   | Comment

Last week the first pile in the small atrium of the convent was installed. This marked another milestone in the development of the NHTV Campus!

Click here to see pictures of this moment.

From courtyard garden to atrium
Unfortunately, we were not able to keep the courtyard gardens as they were, because we will need the space for other purposes. In the northern part, the courtyard garden will be transformed into a stylish atrium which is where the Library and a ‘study landscape’ will be located. The southern part (small atrium) will accommodate the student training company (restaurant) of our hotel management school.

Curious about the end result?
Watch the video impression voiced over by NHTV’s project leader Thea van Sambeeck.

Source: NHTV Campus Project Team

Related Posts:

Reply

You must be logged in to post a comment.

Login