Driek wants kitchen helps

Added on: 13-Sep-2017  |  Last modified on: 13-Sep-2017  |  Category: side jobs (Dutch)   | Comment

Driek is de huiskamer van Breepark. Een eetcafé waar je je straks helemaal thuis voelt. Een goede kop koffie, lekkere lunch, gezellige borrel met vrienden/familie of hapje eten met twee personen? Het kan allemaal bij Driek. Zowel binnen als buiten op ons terras. Daarnaast staan er regelmatig activiteiten op de agenda en lekkere specials op de kaart.

Op dit moment zijn we druk bezig met de afronding van de bouw van Driek. En dan begint het ‘echte werk’: gasten verwelkomen, bestellingen opnemen, serveren enz.

Vanaf 30 september 2017 zijn we daarom op zoek naar: Keukenmedewerkers (fulltime én parttime)

Je weet van aanpakken, bent flexibel en hebt zin om deel uit te maken van onze jonge en groeiende organisatie!

Wat ga je doen?
Als keukenmedewerker ben je samen met de keukenmanager verantwoordelijk voor het bereiden van lekker eten, mooi opgemaakte borden en hierdoor heel tevreden gasten. Tevens zorg je er voor dat de keuken schoon en geordend blijft.

Wat verwachten wij van jou:

  • Je hebt passie voor perfect bereide, verse maaltijden met een mooie presentatie;
  • Je bent stressbestendig en hebt een proactieve werkhouding;
  • Je bent minimaal 2 keer per week beschikbaar en stelt je flexibel op, ook qua werken in weekenden en op feestdagen;
  • Je hebt bij voorkeur kennis van de HACCP richtlijnen;
  • Je bent een goede teamplayer en levert een actieve bijdrage aan het succes van onze horecalocaties!

Je komt te werken in een gemotiveerd team binnen een leuke, dynamische en inspirerende omgeving. Voor deze functie zoeken we zowel ervaren als junior keukenmedewerkers.

Driek is gevestigd in Breepark, een groot vrijetijdspark aan de rand van Breda. Breepark is nog in ontwikkeling, maar biedt straks alles voor een complete dag uit. In het bruisende gebied gaan evenementen, entertainment, horeca, sport en natuur op unieke wijze samenkomen. Je kent Breepark nu misschien al van de Kinepolis of Decathlon.

Wil jij meteen vanaf de start onderdeel zijn van onze brigade? Vul dan nu het sollicitatieformulier in! De sollicitatieprocedure loopt via Breepark.

Source: Briek

Related Posts:

Reply

You must be logged in to post a comment.

Login