Driek is looking for catering staff

Added on: 13-Sep-2017  |  Last modified on: 13-Sep-2017  |  Category: side jobs (Dutch)   | Comment

Driek is de huiskamer van Breepark. Een eetcafé waar je je straks helemaal thuis voelt. Een goede kop koffie, lekkere lunch, gezellige borrel met vrienden/familie of hapje eten met twee personen? Het kan allemaal bij Driek. Zowel binnen als buiten op ons terras. Daarnaast staan er regelmatig activiteiten op de agenda en lekkere specials op de kaart.

Op dit moment wordt er hard gewerkt om Driek klaar te stomen voor de feestelijke opening. Maar daarna begint het ‘echte werk’: gasten verwelkomen, bestellingen opnemen, serveren enz. En daar kunnen we jouw hulp goed bij gebruiken!

Vanaf 30 september 2017 zijn we daarom op zoek naar: Horecamedewerkers

Jij bent degene die onze gasten zich altijd welkom laat voelen, hoe druk het ook is. Je weet van aanpakken, bent flexibel en hebt zin om deel uit te maken van dit jonge en groeiende bedrijf.

Wat ga je doen?
Elke dag is anders. Je verwelkomt onze gasten, bezorgt ze met jouw gastvrijheid en enthousiasme een prettige ervaring en zorgt ervoor dat elke gast met een tevreden gevoel naar huis gaat! Het kan voorkomen dat je als medewerker bediening ook achter de bar wordt ingeroosterd en vice versa.

Wat verwachten wij van jou:

  • Op en top gastvrijheid;
  • Je bent representatief, stressbestendig en enthousiast;
  • Je bent minimaal 2 keer per week in het weekend en/of in de avond beschikbaar en stelt je flexibel op;

Je komt te werken in een gemotiveerd team binnen een leuke, dynamische en inspirerende omgeving.

Driek is gevestigd in Breepark, een groot vrijetijdspark aan de rand van Breda. Breepark is nog in ontwikkeling, maar biedt straks alles voor een complete dag uit. In het bruisende gebied gaan evenementen, entertainment, horeca, sport en natuur op unieke wijze samenkomen. Je kent Breepark nu misschien al van de Kinepolis of Decathlon.

Wil jij meteen vanaf de start onderdeel zijn van onze brigade? Vul dan nu het sollicitatieformulier in! De sollicitatieprocedure loopt via Breepark.

Source: Briek

Related Posts:

Reply

You must be logged in to post a comment.

Login